ВСТИГНИ ПРИДБАТИ СМАРТФОН для TikTok за акційною ціною!

Поділитися

А ви вже є у TikTok? А багато у вас підписників😉

 

Так от, щоб у вас були круті відосики, треба, щоб у смартфоні була класна камера. І вийде проста формула:
Сюжет+якісна картинка = багато підписників.

 

Ми для вас вибрали ТОП-5 смартфонів для TikTok.

 

1. iPhone 11 Pro - це мегакрутий гаджет. У нього 3 камери по 12 Мп кожна та фронтальна камера також 12 Мп. Відео не відрізняються від професійних. Автоматична стабілізація основної камери й оптична на фронтальній позбавлять від тремтячої картинки. Тут відео виходять яскравими й соковитими.

Перейти до каталогу

 

2. Samsung Galaxy S21 Plus - тут є телефото камера 64 Мп, ширококутна камера 12 Мп та ультраширококутна камера 12 Мп. Знімає крутезні відео 8К, такі ж яскраві та реальні, як у житті. Ви можете записати ролик, завантажити його на YouTube, у TikTok і стати зіркою відеоблогів.

Перейти до каталогу

3. Xiaomi Poco F2 Pro - завдяки системі з 4-х камер 64 Мп+13 Мп+5 Мп+2 Мп ви можете знімати справжні відеорепортажі в режимі сповільненої зйомки, відео шедеври у форматі 8К. Користуючись широким набором функцій та режимів, можна отримати креативні ролики для TikTok та Reels.

Перейти до каталогу

4. Xiaomi Mi 10T - потрійна камера з роздільною здатністю до 64 Мп. Є одна цікава фішка - ви можете знімати в той самий момент відео на основну та фронтальну камеру, щоб одночасно подивитися на одну подію з різних боків.

Перейти до каталогу

5. Samsung Galaxy A51 - надширококутна камера дозволяє записувати відео професійного рівня як це роблять екшн-камери. Ви можете створити яскраві та живі відео завдяки Системі Супер Стабілізації. Редагувати відео, щоб змонтувати свій власний ролик. Просунута технологія зйомки при низькому освітленні дозволяє знімати відео з ефектом довгої витримки. При цьому залишає мальовничі смуги світла у кадрі.

Перейти до каталогу

А який смартфон ви би собі хотіли?

Інші новини
Заявка на підбір товару

Надіслати повідомлення

Передзвоніть мені