ПЕРЕГОНИ ПОМІЧНИКІВ

Поділитися

Завдяки чудесам побутової техніки ми вже давно не перемо руками, не миємо посуд вручну, навіть можемо не прибирати у квартирі. Це за нас і навіть без нашої присутності може зробити робот-пилосос.

 

З роботом-пилососом можна прибирати, перебуваючи у відпустці, а мити підлогу - лежачи на дивані.

 

Винайшов робот-пилосос американець Джо Джоун із компанії iRobot. З моменту появи його робот-пилососа Roomba у 2002 році офіційно почалося століття існування та розвитку розумних помічників у господарстві.

 

Робот-пилосос створений для спрощення процесу прибирання та завдяки йому з'являється більше вільного часу.

 

Як же він працює?

Все дуже просто. Він оснащений штучним інтелектом. Тому ви просто встановлюєте одну з програм, час прибирання та дозволяєте рухатися роботу-пилососу по траєкторії, яку він сам собі встановлює.

 

Які ж він має переваги?

 

Він легкий, компактний, практично безшумний, а також до нього додається ще безліч аксесуарів. Він плоский і у формі диска, тому може проходити під меблями та легко повертатися. Також дістатися тих місць, які звичайний пилосос не може. Нема потреби переміщати дивани, стільці та низькі столи. Форма диска також дозволяє ефективно обходити ніжки меблів та кути стін, чистячи їх. Так що це модний та корисний девайс.

 

У нас ви можете вигідно купити такого класного помічника собі додому, щоб замість прибирання ви могли приділити час собі або вашій сім'ї.

Інші новини
Заявка на підбір товару

Надіслати повідомлення

Передзвоніть мені