Гідрогелева плівка на будь-який смартфон

Поділитися

Гідрогелева плівка створена з полімерного матеріалу що поглинає та утримує вологу та має високу міцність. Вона здатна захистити екран смартфона від появи подряпин та тривалий час зберігає захисні властивості.

Переваги гідогелевой плівки:
Повністю прозора;
На має рамок, що закривають зображення по краях;
Не впливає на передачу кольору;
Стійка до появи відбитків пальців;
Зменшує відблиски світла на екрані;

Після наклеювання якість зображення залишається високим, тому що головним плюсом гідрогелевими плівки є прозорість. Наклеїти захисний аксесуар просто. На все про все йде пара хвилин. А якщо залишилися бульбашки - протягом доби вони зникають. Характерна особливість гідрогелевими плівки — властивість самовідновлення поверхні. Незначні подряпини повністю «затягуються» протягом доби. Глибокі зменшуються, але не зникають на 100%.
Плівок має антивідблискуючу властивість. Зображення на екрані відмінно проглядається, навіть при знаходженні під відкритим сонцем. Така плівка має високу зносостійкість, зберігаючи первинні властивості протягом усього терміну експлуатації. Ще одна важлива перевага плівки — чутливість до дотику.

Види гідрогелевих плівок:
Матові;
Глянцеві;
Антишпіон;
Глянцеві із захистом від випромінювання синього світла;
Градієнт на кришку корпусу.

У мережі магазинів "Техносток" представлені найбільш поширені види: глянцеві, матові, і градієнт на кришку корпусу. Використовуючи найсучасніше обладнання, ми можемо виготовити гідрогелеву плівку на 99% пристроїв зі списку нижче, всього за 2 хвилини!
На смартфон.;
На планшет;
На смартгодинник;
На фітнес браслети.


* Пропозиція діє в мережі магазинів "Техносток" тільки на гідрогелеві плівки які є в наявності.
* Кількість товарів обмежена.
Організатор залишає право за собою змінювати період і умови пропозиції, про що додатково та заздалегідь буде повідомлено.

Інші новини
Заявка на підбір товару

Надіслати повідомлення

Передзвоніть мені