ЩО Ж ПОДАРУВАТИ ДИТИНІ? 🤷‍♀️🤷‍♂️

Поділитися

Наступають свята й у батьків розколюється голова, що ж таке необхідне і корисне подарувати своїй дитині.

Пам'ятаєте, як раніше, не було такого різноманіття вибору. Нам дарували те, що було в магазині або якимось чином змогли дістати через когось. Ми раділи всьому.

Як приємно дивитися, коли ваша дитина з вогнем в очах бере до рук подарунок, розкриває його, а там, та річ про яку вона завжди мріяла.

Та щоб вам довго не прийшлось вигадувати, що подарувати, ми підготували ТОП-5 крутих товарів для дитини за версією ТЕХНОСТОК.

СМАРТФОН - дитина завжди з вами на зв'язку. А також можна буде підгледіти в інтернеті відповіді на контрольній роботі 😊

ГІРОСКУТЕР - крута річ для розвитку фізичного стану. Вчить тримати рівновагу, тренує вестибулярний апарат, розвиває м'язи ніг спини, живота. І з ним дитина завжди на свіжому повітрі. 

ПЛАНШЕТ - треба швидко знайти інформацію, написати реферат та зробити есе чи презентацію - на допомогу прийде планшет. Його завжди можна взяти з собою, якщо ви вирішили взяти відпустку посеред навчального року або просто пограти на ньому, коли є вільний час. А також в нього можна закачати книжки й дитині не треба тягти до школи важкий рюкзак.


КВАДРОКОПТЕР - вчить дитину не тільки керувати апаратом, але і розраховувати безпечну траєкторію, прокладати складний шлях, швидко реагувати на нестандартні ситуації. І за допомогою нього можна побачити красу з висоти пташиного польоту.


Окуляри VR - ви можете підібрати різні ігри для вашої дитини. І на кмітливість, на спритність, на логіку та інше.


Завітайте до нас і підберіть подарунки для своєї дитини 👍

Інші новини
Заявка на підбір товару

Надіслати повідомлення

Передзвоніть мені